احداث کارخانه فرآوری و تولید کنسانتره آهن در بوکان

مراحل اجرایی احداث نخستین کارخانه فرآوری و تولید کنسانتره آهن آذربایجان‌غربی در روستای "قالوی شیخان" از توابع بخش مرکزی شهرستان بوکان آغاز شد.

احداث کارخانه فرآوری و تولید کنسانتره آهن در بوکان
1399/05/06 | 16:30:13

مدیرعامل شرکت معدنی زمین "کاوان غرب ایرانیان" در این خصوص گفت: معدن آهن "قالوی شیخان" در سال ۱۳۹۰ ثبت و پروانه اکتشاف آن در اواخر همان سال اخذ شده که مراحل اکتشافات آن طی سال‌های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ انجام و منجر به گواهی کشف در آبان ماه ۱۳۹۲ شد که ذخیره آن ۵۰۲ هزار تُن هماتیت با عیار ۴۱.۱۵ فیت است.

"خسرو معروفی نقدهی" ادامه داد: این واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال در بخش کارخانه و حدود ۱۰۰ میلیارد ریال در بخش معدن انجام خواهد شد که برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌کند.

وی افزود: ظرفیت تولید این واحد، سالانه ۱۰۰ هزار تن کنسانتره آهن پرعیار بوده که در ۲ فاز اجرایی می‌شود و انتظار می‌رود فاز نخست آن طبق زمانبندی با توجه به خرید ماشین‌آلات و تجهیزات در مهرماه امسال به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت معدنی زمین کاوان غرب ایرانیان اضافه کرد: هم‌اکنون در استان ۲۰ معدن آهن با ذخیره کل ۸.۷ میلیون تن وجود دارد که به طور عمده هماتیت بوده و ۵۰ تا ۶۰ درصد آنها فعال هستند.

سرپرست فرمانداری  بوکان نیز در این خصوص با انتقاد از خام‌فروشی معادن این شهرستان اظهار داشت: معادن این منطقه به طور متوسط سالیانه ۲۰۰ میلیارد ریال به جاده‌های روستایی و ابنیه آنها خسارت وارد می‌کند.

لقمان خسروپور با بیان اینکه امکان جذب اعتبارات برای بازسازی این جاده‌ها وجود ندارد، اضافه کرد: تا زمانی که خام فروشی معادن در این شهرستان به پایان نرسد، این معادن در روند توسعه شهرستان نقشی نخواهند داشت.

شهرستان بوکان در جنوب آذربایجان‌غربی و ۱۸۵ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.



شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

رویش باورها در دل کویر

شرکت فناوران طیف صنعت کویر

طراحی و ساخت سیستم مکانیزاسیون جا به جایی مواد و اجسام

شرکت معدنی آهن آجین (آجیمکو)

گروه آجین متشکل از شرکت معدنی آهن آجین، شرکت معدنی مهر آجین، ...

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو

چادرملو، نماد توسعه پایدار - پیشگام در تکمیل زنجیره تولید